Online Platforms

Jeroen Smits Produkties kent in het bouwen, onderhouden en vullen van Online Platforms een specialiteit.Het bereiken van doelgroepen of het bieden van informatie is iets dat veelal online plaatsheeft.
Het vertellen van je verhaal als bedrijf, produkt of dienst is steeds belangrijker geworden. Waar dat in het verleden vaak in tekst werd omschreven, is het nu vaak de keus om Videocontent in te zetten in combinatie met Social Kanalen.
Het bouwen en uitrollen van platformen is daarin een zeer veel gebruikte tool. Steeds meer organisaties zien de kracht van het in eigen beheer houden van de content. Platformen maken dat je als eigenaar geheel transparant krijgt wie, wanneer en hoe lang je content heeft gekeken.
Waar bestaande platformen als YouTube en Vimeo eigenaar worden van de content wanneer deze is geupload, ben je en blijf je bij het gebruik van online platformen eigenaar van de content.
Door te weten wie, wanneer, hoe lang kijkt, kun je directe en gerichte acties en campagnes uitzetten.
De content die op de online platformen wordt aangeboden kan op meerdere manieren gebruikt worden.
Content kan tegen betaling worden aangeboden, de content kan dienen als communicatiemiddel in de grootste zin des woords, het kan een webshop met artikelen ondersteunen in de marketing en het creeren van bereik, het kan als leerplatform worden ingezet of als televisiekanaal van de gebruiker, dienst of produkt.

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.
Onderstaand de platformen die Jeroen Smits Produkties zelfstandig of in opdracht van heeft ontwikkeld.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
Interesse